Termeni si Conditii

Termeni si Conditii

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A SITE-ULUI

Limitarea raspunderii administratorului site-ului www.almaromed.ro .

Acest site web are ca scop facilitarea accesului vizitatorilor SC ALMARO MED SRL la informatiile referitoare la serviciile oferite si la termenii lor de utilizare. Scopul nostru este de a asigura date complete si actualizate pe site-ul web. Informatiile prezentate pe site nu reprezinta sfaturi, recomandari medicale, consiliere in domeniul medical sau in oricare alt domeniu. Informatia care se regaseste pe acest site este prezentata numai in scop informativ. In cazul in care aveti nevoie de astfel de sfaturi si recomandari, va incurajam sa apelati la un specialist competent din cadrul centrului medical prin efectuarea unei programari.

In mod expres, utilizatorii site-ului sunt de acord sa exonereze de raspundere SC ALMARO MED SRL pentru orice actiune judiciara sau extrajudiciara, care provine ca urmare a utilizarii incorecte sau frauduloase a site-ului.

Pentru cazuri de forta majora SC ALMARO MED SRL si/sau operatorii, directorii, angajatii si reprezentantii sai, este/sunt exonerate/i total de orice raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la, erori de functionare ale echipamentului tehnic al SC ALMARO MED SRL, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele site-ului, erorile de operare etc.

Utilizatorii sunt de acord sa protejeze si sa asigure SC ALMARO MED SRL si/sau pe operatorii, directorii, angajatii si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a utilizatorilor in legatura cu utilizarea site-ului www.almaromed.ro

SC ALMARO MED SRL isi rezerva dreptul de a elimina in orice moment orice conexiune sau program afiliat. SC ALMARO MED SRL nu garanteaza un acces neintrerupt sau lipsit de probleme la acest site web.

Orice link-uri catre alte site-uri sunt oferite numai in scopul unei accesibilitati sporite a informatiilor, iar SC ALMARO MED SRL nu isi asuma nici o responsabilitate sau raspundere pentru continutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin intermediul acestor site-uri.

Abonarea utilizatorilor la newslettere si alerte

Utilizatorii site-ului www.almaromed.ro au posibilitatea de a primi newslettere si alerte prin posta electronica, existand posibilitatea ca utilizatorii sa poata opta oricand pentru varianta de a nu mai primi astfel de notificari, cu un singur click pe link-ul de dezabonare din newsletter/alerta.

Fata de faptul ca accesul la serviciile si informatiile oferite prin intermediul site-ului, in special cele referitoare la rezultatele analizelor efectuate de catre clienti, nu se pot realiza prin intermediul unui cont activ.

De asemenea, in vederea asigurarii unui nivel sporit de securitate, la sfarsitul vizitei pe site-ul www.almaromed.ro recomandam inchiderea ferestrei browser-ului in care s-a lucrat.

Prin plasarea unei comenzii, cumparatorul agreeaza cele stipulate in contract