Compania

Compania

ALMARO MED este o companie romaneasca, identificata prin CUI RO18196121, J40/20569/2005, fiind cunoscuta ca unul dintre cele mai importante laboratoare private de analiza a apei, cu expertiza in domeniu, ce a reusit sa se impuna in Bucuresti si Ilfov ca un laborator de incredere in analiza apei indiferent de sursa.

Venim in intampinarea clientilor nostri cu urmatoarele servicii de testare apa si alimente:

Testarea calității apei:

Testare cuprinzătoare pentru a determina calitatea apei din diferite surse, cum ar fi apa de la robinet, apa din fântâni, apa de suprafață și apa subterană.

Analiză chimică:

Analiză a diferitelor parametri chimici din apă, inclusiv nivelul pH-ului, oxigenul dizolvat, conductivitatea, turbiditatea și ioni specifici, cum ar fi nitrații, fosfații, metalele și compușii organici.

Testare microbiologică:

Identificarea și numărarea microorganismelor prezente în apă, inclusiv bacterii, pentru a evalua siguranța microbiologică a apei.

Analiză apei potabile:

Analiză cuprinzătoare a apei potabile pentru a se asigura că îndeplinește standardele stabilite de organele de reglementare, inclusiv testarea substanțelor reziduale de la dezinfectare, nivelurile de clor și alți parametri legați de sănătate.

Analiza apei industriale:

Analiza apei utilizate în procesele industriale pentru a monitoriza și optimiza sistemele de tratare a apei, identifica contaminanții și asigura conformitatea cu reglementările de mediu.

Testarea apelor uzate:

Evaluarea calității apelor uzate pentru a evalua conformitatea cu standardele de deversare, măsura nivelurile de poluanți și oferi orientări privind metodele adecvate de tratare.

Interpretarea datelor și elaborarea de rapoarte:

Interpretarea cuprinzătoare a rezultatelor testelor, generarea de rapoarte detaliate și comunicarea acestora catre clienti Testarea de laborator a alimentelor implică diverse metode și tehnici pentru analizarea mostrelor de alimente în ceea ce privește calitatea, siguranța, compoziția nutritivă și autenticitatea.

Almaro Med ofera testarea microbiologică a alimentelor. Acest tip de testare se efectuează pentru detectarea prezenței microorganismelor precum bacterii, drojdii, mucegaiuri și agenți patogeni. Acesta ajută la asigurarea faptului că alimentele sunt sigure pentru consum.