Compania
ALMARO MED este o companie romaneasca, identificata prin CUI RO18196121, J40/20569/2005, fiind cunoscuta ca unul dintre cele mai importante laboratoare private de analiza a apei, cu expertiza in domeniu, ce a reusit sa se impuna in Bucuresti si Ilfov ca un laborator de incredere in analiza apei indiferent de sursa.
Testarea calității apei:
Testare cuprinzătoare pentru a determina calitatea apei din diferite surse, cum ar fi apa de la robinet, apa din fântâni, apa de suprafață și apa subterană.
Analiză chimică:
Analiză a diferitelor parametri chimici din apă, inclusiv nivelul pH-ului, oxigenul dizolvat, conductivitatea, turbiditatea și ioni specifici, cum ar fi nitrații, fosfații, metalele și compușii organici.
Testare microbiologică:
Identificarea și numărarea microorganismelor prezente în apă, inclusiv bacterii, pentru a evalua siguranța microbiologică a apei.
Analiză apei potabile:
Analiză cuprinzătoare a apei potabile pentru a se asigura că îndeplinește standardele stabilite de organele de reglementare, inclusiv testarea substanțelor reziduale de la dezinfectare, nivelurile de clor și alți parametri legați de sănătate.
Analiza apei industriale:
Analiza apei utilizate în procesele industriale pentru a monitoriza și optimiza sistemele de tratare a apei, identifica contaminanții și asigura conformitatea cu reglementările de mediu.
Testarea apelor uzate:
Evaluarea calității apelor uzate pentru a evalua conformitatea cu standardele de deversare, măsura nivelurile de poluanți și oferi orientări privind metodele adecvate de tratare.
Interpretarea datelor și elaborarea de rapoarte:
Interpretarea cuprinzătoare a rezultatelor testelor, generarea de rapoarte detaliate și comunicarea acestora catre clienti Testarea de laborator a alimentelor implică diverse metode și tehnici pentru analizarea mostrelor de alimente în ceea ce privește calitatea, siguranța, compoziția nutritivă și autenticitatea.
Almaro Med ofera testarea microbiologică a alimentelor. Acest tip de testare se efectuează pentru detectarea prezenței microorganismelor precum bacterii, drojdii, mucegaiuri și agenți patogeni. Acesta ajută la asigurarea faptului că alimentele sunt sigure pentru consum.