Servicii

ALMARO MED este unul dintre cele mai importante laboratoare private de analiza a apei, cu experienţă în domeniu, ce a reuşit să se impună în Bucureşti si Ilfov ca un laborator de incredere în analiza apei din diferite surse.
Venim in intampinarea clientilor nostri cu urmatoarele servicii: testare apa, alimente si teste de sanitatie.

Testarea calității apei

Testare cuprinzătoare pentru a determina calitatea apei din diferite surse, precum: apa de la robinet, apa din foraje,fantani,apa de piscina, apa de suprafață și apa subterană.

Analiza potabilitatii apei pentru a se asigura că îndeplinește valorile admise conform legii in vigoare (Ordinul Nr.7/2023).

Analiză chimică

Analiză a diferitelor parametri chimici din apă, inclusiv nivelul pH-ului, oxigenul dizolvat, conductivitatea, turbiditatea,clor residual liber,nitrați,nitrati duritatea, fier, mangan, etc.

Testare microbiologică

Identificarea și numărarea microorganismelor prezente în apă potabila si in apa de piscina conform legislatiei in vigoare(Ordinul Nr.7/2023, Ordinul MS 119/2014.), pentru a evalua siguranța microbiologică a apei.

Testarea apelor Reziduale

Evaluarea calității apelor uzate pentru a evalua conformitatea cu standardele de deversare, măsurarea incarcaturii cu substante daunatoare și a oferi orientări privind metodele adecvate de tratare.

Interpretarea datelor și elaborarea buletinelor de incercare

Interpretarea cuprinzătoare a rezultatelor analizelor, generarea de buletine detaliate și comunicarea acestora catre client.

Testarea de laborator a alimentelor implică diverse metode și tehnici pentru analizarea mostrelor de alimente în ceea ce privește calitatea si  siguranța acestora.