Servicii si Tarife
1. ANALIZA APA - Laboratorul Almaro Med testeaza 31 de parametri pentru apa.
Pornind de la oferta generala de servicii, am configurat pachete dedicate nevoii dumneavoastra pe categorii de apa in functie de ritmicitate si numar de probe:
- Analiza apa potabila (analiza dsv + analiza DSP) - lunar, la 3 luni, la 6 luni, 1 data pe an
- Analiza apa imbuteliata - la cerere
- Analiza apa piscina - saptamanal, bilunar, lunar, la 3 luni, la 6 luni, 1 data pe an
- Analiza apa reziduala (ntpa 001+ntpa 002) - lunar, la 3 luni, la 6 luni, 1 data pe an
Oferta generala de analiza a apei cuprinde 24 de indicatori fizico-chimici si 7 indicatori microbiologici:
Nr.crt | Indicatori fizico-chimici analiza apa | Tarif (lei) |
1 | Culoare | - |
2 | Miros | - |
3 | Gust | - |
4 | Ph | - |
5 | Turbititate | - |
6 | Conductivitate | - |
7 | Amoniu | - |
8 | Clor rezidual liber | - |
9 | Indice de permanganat | - |
10 | Fier Total | - |
11 | Nitriti | - |
12 | Cloruri | - |
13 | Reziduu fix | - |
14 | Nitrati | - |
15 | Oxigen dizolvat | - |
16 | Duritate | - |
17 | Mangan | - |
18 | Sodiu | - |
19 | Calciu | - |
20 | Magneziu | - |
21 | Sulfati | - |
22 | Sulfuri si hidrogen sulfurat | - |
23 | Alcalinitate | - |
24 | Aluminiu | - |
Nr.crt | Indicatori microbiologici analiza apa | Tarif (lei) |
25 | Numar Colonii la 37ºC | - |
26 | Numar Colonii la 22ºC | - |
27 | Bacterii coliforme (Coliformi totali) | - |
28 | Escherichia coli (Coliformi fecali) | - |
29 | Pseudomonas aeruginosa | - |
30 | Enterococi Intestinali(Streptococi fecali) | - |
31 | Bacterii sulfito-reducatoare anaerobe | - |
Preturile vor fi stabilite in urma completarii unui formular tipizat al laboratorului.
2. ANALIZA PRODUSE ALIMENTARE - Laboratorul Almaro Med ofera analize microbiologice la produse alimentare.
In functie de standardele pentru controlul calitatii produselor alimentare si a hranei pentru animale, am configurat urmatoarele grupe de analiza alimente:
- Analize microbiologice produse lactate
- Analize microbiologice produse din carne
- Analize microbiologice oua şi produse din ouă
- Analize microbiologice peste şi fructe de mare
- Analize microbiologice produse proaspete – legume şi fructe
- Analize microbiologice cereale uscate, fructe, nuci, seminţe şi vegetale
- Analize microbiologice ciocolata, produse de patiserie şi cofetărie
- Analize microbiologice mancare multi-component (congelată, gătită, refrigerată, instant, conserve, maioneze şi dressing-uri, hrană umedă, hrană pentru animale)
- Analize microbiologice băuturi: Ape minerale, băuturi răcoritoare carbogazoase
- Analize microbiologice băuturi: bere, vinuri
- Analize microbiologice ape utilizate în procesul de producţie: Ape de spălare, apa folosită în proces
- Analize microbiologice apa potabila
Oferta generala pentru produse alimentare cuprinde 14 indicatori ce vor configurati in functie de produsul supus testarii:
Nr.crt | Indicatori microbiologici analiza alimente | Tarif (lei) |
1 | Bacilus cereus | - |
2 | Bacterii coliforme | - |
3 | Bacterii sulfito reducătoate (Clostridium perfringens) | - |
4 | Campylobacter | - |
5 | Drojdii şi mucegaiuri | - |
6 | Enterobacteriacee | - |
7 | Enterococi intestinali | - |
8 | Escherichia coli | - |
9 | Listeria monocytogenes | - |
10 | Listeria spp. | - |
11 | Număr total de microorganisme | - |
12 | Pseudomonas aeruginosa | - |
13 | Salmonella spp. | - |
14 | Stafilococi coagulaza pozitivi | - |
Detalii si informatii suplimentare privind analiza alimente si analiza apa puteti obtine la telefon: 0728.999.581 sau completati cererea de oferta personalizata